5.6.05

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ=ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΣ=ΠΥΞΙΣ=ΤΕΛΕΣΙΣ=ΣΚΟΡΠΙΟΣ=750

Μικρά συμβολή εις την λεξαριθμικήν θεωρίαν και την εν γένει αριθμολογίαν

"Κύριοι", είπε, "σας προσκαλώ να πάτε και να μετρήσετε εκείνο το περίπτερο. Θα δείτε ότι το μήκος του βάθρου του είναι 149 εκατοστά, δηλαδή το ένα εκατοντάκις δισεκατομμυριοστό της απόστασης Γης-Ηλίου. Το ύψος της οπίσθιας πλευράς αν διαιρεθεί με το πλάτος του παραθύρου μάς δίνει 176/56=3,14. Το ύψος της εμπρόσθιας πλευράς είναι 19 δεκατόμετρα, δηλαδή ισούται με τον αριθμό των χρόνων του ελληνικού σεληνιακού κύκλου. Το άθροισμα των υψών των δύο εμπρόσθιων και των δύο οπίσθιων ακμών μάς δίνει 190Χ2+176Χ2=732, που είναι η χρονολογία της νίκης στο Πουατιέ. Το πάχος του τοιχώματος είναι 3,10 εκατοστά και το πλάτος της κορνίζας του παραθύρου 8,8 εκατοστά. Αντικαθιστώντας τους ακεραίους με το αντίστοιχο γράμμα της αλφαβήτου έχουμε C10H8, που είναι ο τύπος της ναφθαλίνης". [...] (συνεχίζεται)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ki allo! Ki allo! Ki allo!

Oneiros είπε...

Όλα ξεκίνησαν πριν από 145.356 χρόνια, όταν πίθηκοι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Ισμαήλ επιτέθηκαν στη γη.

Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε στην Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Πιττακός ο Μυτιληναίος η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την μάχη των Γαυγαμήλων. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Α Παγκόσμιο πόλεμο, οι Σαιεντολόγοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Κορνήλιος Καστοριάδης τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των "Ε" βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των "Ε" στα νησιά Κέιμαν όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Αναξίμανδρος κωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση Alexis de Toqueville Foundation η οποία πίσω από το "αθώο" της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Κώστας Πλεύρης και ο Ronny James Dio, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Γεράσιμος Αρσένης που και οι δύο είναι κρυφο- Ιλλουμινάτοι, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Γιώργος Στάμκος.

Όμως ο Διόνυσος που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε 24 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Σοφοκλής στο έργο του Οιδίπους Τύραννος!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ(στίχοι Λίνα Νικολακοπούλου, μουσική Λευτέρης Αργυρόπουλος)

Ευχαριστώ. Τα κείμενά σας, κι όσα ακόμα αναμένεται να παραχθούν, θα γίνουν η πρώτη ύλη του νέου δίσκου των ως άνω δημιουργών. Προς το παρόν, δείτε όπωσδήποτε αυτό: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14481&m=B58&aa=1. Καλά, και αυτό, προσοχή όμως, είναι λίγο μαρωνίτικο στη γραφή: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14481&m=B58&aa=2. Με επιβεβαιώνει, αλλά και με προλαβαίνει σε πολλά το πρώτο, με την διαφορά ότι είναι αριστούργημα. Αν τον πετύχω πουθενά τον κύριο την Τρίτη, θα τον ρωτήσω αν μού επιτρέπει να αναπαραγάγω μέρος του κειμένου και εδώ πέρα.

ΥΓ. Ευμίλιε, Ευμίλιε, δεν μου'στειλες καμιάν ειδοποίηση εκείνο το γελαστό απόγευμα, αν σού είχε μείνει ενέργεια- η δε δικιά μου ενέργεια σπαταλιόταν σε υποθέσεις γαστρεντερικής φύσεως- οπότε δεν σε πρόλαβα πριν φύγεις. Στείλε ρε καμιά φωτό στο μέιλ, την καλή, όχι την άλλη όπου κοιτάω σαν πανικόβλητο λυθρίνι.

Phantasmak είπε...

Aυτά είναι. Κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε ότι οι Lou Reed, Dio και Blackie Lawless είναι Έλληνες!! Θέμα για τα τηλεοπτικά παράθυρα! Πάντως νομίζω ότι η Σερτάμπ και η Ρουσλάνα είναι μέλη της σατανικής Ομάδος Τ.

J95 είπε...

Πάρα πολύ καλό. Αλλά ρε γαμώτο δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα ονόματα Τζένυ Χειλουδάκη και Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου :)

Oneiros είπε...

Τα κείμενά σας, κι όσα ακόμα αναμένεται να παραχθούν, θα γίνουν η πρώτη ύλη του νέου δίσκου των ως άνω δημιουργών

..πλατινένιος δίσκος να γίνει, αν είναι για την οριστική επικράτηση του ελληνισμού επί των πιθήκων από το Άλφα του Κενταύρου (βάλτε ακόμα ένα πεδίο στη φόρμα, τι θα πει "από ένα μακρινό αστρικό σύστημα" :-P)

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάω σήμερα τη μάνα μου:
-Ρε μαμά, στην γέμιση στα ντολμαδάκια δεν θα πήγαινε και λίγο ούζο;
-Απαπά, με τίποτα.
-Γιατί;
-Γιατί δεν έχουμε.

Έτσι είναι και η αριθμολογία, σαν τα ντολμαδάκια: μια επιστήμη εκ των ενόντων.

Sraosha είπε...

Για να δείτε πως, ακόμα και με τρικυμία εν κρανίω, εγώ έχω δίκιο. Μουάχαχαχα...

[...]

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Ε Παγκόσμιο πόλεμο, οι Δεξιοί είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Καραμανλής τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Τερκς & Κέικος

[...]

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Ψωμιάδης και ο Κορκολής, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Τάσσος και ο Κούγιας που και οι δύο είναι κρυφο- φασίστες, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Λιακό.

ultrasonic15 είπε...

Όλα ξεκίνησαν πριν από156998 χρόνια, όταν δεινόσαυροι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιονΙεζεκιήλεπιτέθηκαν στη γη.
Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε Στον Τρωικό πόλεμο όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Θαλής ο Μιλήσιος η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας . Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον A Παγκόσμιο πόλεμο, οι Μασόνοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Βερμούδες όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Πλάτωνκωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΟΗΕ η οποία πίσω από το αθώο της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Πάριος, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Βαρβιτσιώτης και ο Μιλένα Αποστολάκη που και οι δύο είναι κρυφο- Μασόνοι, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Λιακόπουλος.

Όμως ο Δίας που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε15 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Όμηρος στο έργο του Οδύσσεια!

Ε, ναι επιτέλους είμαι συγγραφέας χεχεχε

Φοινικιστής είπε...

Όλα ξεκίνησαν πριν από 124.000 χρόνια, όταν δεινόσαυροι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Ισαάκ επιτέθηκαν στη Γη.
Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε Στην Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Θαλής ο Μιλήσιος η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την μάχη του Μαραθώνα. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.
Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, οι Εβραίοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των "Ε" βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των "Ε" στα Κανάρια νησιά όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Πλάτων κωδικοποιημένα στα βιβλία του.
Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή εν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση CIA η οποία πίσω από το "αθώο" της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.
Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Δημήτρης Τσοβόλας που και οι δύο είναι κρυφο-Μασόνοι, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Δημοσθένης Λιακόπουλος.
Όμως ο Απόλλων που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε 14 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Αισχύλος στο έργο του Αγαμέμνων!

Αυτό που λένε, αυτό που εννοούν. Μια (αν)ηθικη πραγματολογία

(…) Φάγαμε αυτά που είχαμε αγοράσει και ξαφνικά, όπως συζητούσαμε, ακούσαμε ένα μπαμ δυνατούτσικο. Αρκετά κοντά σε μας, για να ακούσουμε κα...